Cautare

15635 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 13 11 2009" (4.20 secunde)
Exista sinucideri din dragoste, sinucideri legate de anotimp, sinucideri legate de aflarea unei vesti triste, sinucideri datorate crizei economice prin care trecem. Nu numai autoritatile din SUA sint ingrijorate de numeroasele cazuri de sinucidere din ultima vreme, provocate de criza financiara, ci si autoritatile romane.
38 de accidente grave, 8 morti si 41 de raniti sunt datele ultimelor 24 de ore. ... Iar in Suceava un camion cu butelii a derapat intr-un sant. ... Traficul in zona a fost paralizat timp de trei ore, iar masinile au format cozi lungi de cativa kilometri.
Actiune pentru prinderea vitezomanilor pe strazile Capitalei Brigada de politie rutiera Bucuresti iese la "vanatoare" de vitezomani pe principalele artere ale Capitalei.
Trotinetele sunt un mijloc de transport fiabil in Romania. Sunt persoane care si-au achizitionat propriile trotinete pentru a le folosi in orasul aglomerat. Insa, in lipsa infrastructurii pentru trotinete, apar tot mai multe accidente cu implicarea acestora.
Anual, intre 10-20% din accidente sunt cauzate de soferii obositi. Soferii obositi vinovati de accidente rutiere pot fi anchetati penal. Testele de sange sunt folosite pentru soferii bauti sau drogati.
Romania ramane fruntasa in UE, in ceea ce priveste numarul accidentelor rutiere mortale. Daca in anii trecuti, tara noastra ocupa primul loc in clasamentul deceselor provocate de accidente, acum, Comisia Europeana ne plaseaza pe locul al doilea. In anul 2023, peste 20.000 de persoane au fost ucise.
Parlamentul a fost, timp de 5 ani, tinta atacurilor presedintelui. ... Cristian Fierbinteanu a publicat un material pe aceasta tema, intitulat "Basescu si Parlamentul - viziuni diferite, razboi total", si pe care il puteti in continuare.
Prima serie de politisti detasati in Constanta, in cadrul programului "Litoral 2009", si-a incheiat ieri misiunea, schimband garda cu o noua serie de politisti sositi din tara.
aduce la cunostinta tuturor abonatilor ca, in perioada 1 - 3 mai 2009, dispeceratul, echipele de interventie, dar si reprezentantii societatii, vor lucra dupa program normal, iar apelurile catre telefoanele dispeceratului 0241/66.
Firmele cu proiecte in derulare din fonduri europene ar putea fi scutite de la plata birului.
SC Uranus SA Mangalia se afla in procedura generala de insolventa inca din luna martie a acestui an, la solicitarea actionarului sau principal, Primaria Mangalia, prin intermediul Eco Gold Invest SA.
Scaderea preturilor pe piata imobiliara a continuat si in trimestrul al doilea, 2009, fata de trimestrul intai al aceluiasi an, in aceeasi situatie regasindu-se si judetul Constanta. Astfel, in cazul garsonierelor, valoarea medie s-a redus cu 9%, de la 34. 000 de euro, in trimestrul intai, la 30.
Anul acesta, fermierii doljeni pot primi sprijin financiar de pana la 53% din valoarea totala a cheltuielilor cu infiintarea culturilor de toamna. Banii vin pentru motorina, pentru schema de plata unica pe suprafata si pentru creditele contractate sau achitate la timp.
Retinerile suportate de angajat si angajator, respectiv contributii sociale si impozite, reprezentau anul trecut 43% din costul cu forta de munca. Astfel, Romania se numara printre statele UE cu cele mai ridicate sarcini fiscale, alaturi de Slovenia si Suedia.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
Finalizarea portiunii de Autostrada Fetesti - Cernavoda va duce la fluidizarea traficului inspre si dinspre statiunile de pe litoral, spune ministrul transporturilor. ... Fondurile destinate executiei lucrarilor la acest tronson au provenit de la Comisia Europeana, prin Programul ISPA, si de la bugetul de stat.
La data de 23 septembrie 2011, in jurul orei 08:00, J. Gheorghe de 57 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda pe Bd. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
FARCAS) In ultimele luni, zona cea mai fierbinte a ufologiei a continuat sa ramana cea legata de ecourile dezvaluirii, in decembrie 2017, a programului de 22 milioane de dolari, numit AATIP, al Directiei de Informatii a Apararii din SUA, program menit sa dea raspuns la intrebarile:
In aceasta luna, cinci state-membre UE au ridicat restrictiile pentru Romania si Bulgaria in ceea ce priveste accesul liber la piata fortei de munca, permitand libera circulatie a lucratorilor.
Lucrarile la pasajul subteran de la Charles de Gaulle incep in august.
google-analytics.com